Bästa ögonbrynsgelén 2019 – håll ögonbrynshåren på plats! 4.5/5 (4)

Idag finns det en mängd olika ögonbrynsprodukter som vi använder för att få vårt önskade resultat: Pennor, Brynskuggor, Pomader och tatueringar. Den kanske allra viktigaste ögonbrynsprodukten och som är svår att bli nöjd med är Ögonbrynsgelén.

På samma sätt som hårspray använder man ögonbrynsgelé för att hålla ögonbrynshåren på plats, och det är ofta det sista steget när du fixar dina ögonbryn. Oavsett om du bara vill hålla ögonbrynshåren på plats eller om du vill lägga till färg och volym, så tipsar vi om den bästa ögonbrynsgelén för dig. Ögonbrynsgelé är lätt att applicera och ger omedelbara resultat, du kommer för alltid att använda ögonbrynsgelé.

Vi valde ut de ögonbrynsgeléer som vi tyckte verkade bäst och som hade ett överkomligt pris. Till slut fick vi fram tre stycken som vi här kommer att lista.

 

Nedan följer våran bäst i test lista:

Ögonbrynsgel bäst i test

RevitaLash Tinted Brow Gel Dark Brown

En ögonbrynsgel som skulpterar, kontrollerar och ger ögonbrynen en fin form som håller. Använd först RevitaBrow och låt torka. Använd sedan kammen för att forma ögonbrynen. Därefter kammar du med gelet nerifrån och upp tills du är nöjd med färg och form.

 

 

Bästa vattenfasta ögonbrynsgelén

Eyebrow Gel, 10ml NYX Professional Makeup Ögonbrynsmakeup

Eyebrow Gel är ett pigmenterat ögonbrynsgel som hjälper dig att skapa fylliga, definierade ögonbryn som håller sig på plats! Detta ögonbrynsgel gör det enkelt för dig att markera och framhäva dina ögonbryn för en naturlig look, samtidigt som det håller bångstyriga strån på plats. Formulan är lätt och även vattenfast!

 

 

Bästa transparenta ögonbrynsgelén

Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel, 5ml Lumene Ögonbrynsmakeup

Perfekt, hållbar form för ögonbrynen. Ofärgad gel för att forma och hålla ögonbrynen på plats. Snygga, omsorgsfullt formade ögonbryn lyfter hela ansiktet. Med ögonbrynsgel kan du forma brynen enkelt och exakt. Den ofärgade gelen passar även ljusa ögonbryn. Spiralborsten gör att det går snabbt att applicera och forma.

 

 

Vanliga frågor och svar

 

Varför använder man en ögonbrynsgel?

Huvudorsaken till varför man använder ögonbrynsgelé är främst för att hålla ögonbrynshåren på plats. Det går även att använda gelén för att forma dina ögonbryn och för att få mer volym. Ögonbrynsgelén har en gel-konsistens. Oftast kommer ögonbrynsgelén i en förpackning tillsammans med en liten borste.

 

Ska man använda ögonbrynsgel innan eller efter att man fyllt i ögonbrynen?

Gelén är fuktig när du applicerar den och stelnar till efter ett tag så det är inte så bra att börja med gelén om du tänker fylla i ögonbrynen.

 

Ska man satsa på en transparent eller färgad ögonbrynsgel?

Har du lite ljusare hår kan det vara snyggt att ge håren lite mer färg. Man kan använda ett bra ögonbrynsserum för att få strån att växa och bli mörkare. Jag själv brukar nästan alltid använda färg på gelén. Om du redan har mycket färg på dina ögonbryn så kan du använda en transparent gel.


Vilken är den bästa ögonbrynsgelén?

Det är svårt att svara på, men ovan så har vi listat tre av de som vi tyckte var bäst i test. De håller olika prisnivåer.

 

Vad kostar en ögonbrynsgelé?

Den billigaste som vi hittade låg på 59 kr. Men ska du satsa på kvalité så behöver du gå upp till ca. 150 kr. och över för att få en professionell ögonbrynsgelé.

 

 

Betygsätt detta inlägg!

You Might Also Like

2 Replies to “Bästa ögonbrynsgelén 2019 – håll ögonbrynshåren på plats!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.